Almelia

SiO Barnehage Almelia ligger sentralt på Sogn studenby. Vi har et stort og innbydende uteområde og erfarne og varme ansatte.

Nøkkelinformasjon

Plasser

54

Avdelinger

4

Ansatte

14

Åpningstider

07.30-17.00

I Almelia jobber vi mye med lek, relasjoner og natur, og ser på mangfold som en ressurs. Her skal barna møte en stabil bemanning med lang erfaring og kompetanse. Vi skal være omsorgsfulle og trygge ansatte som setter barnets beste i fokus. Fellesskap er viktig for oss, og vi har åpne dører mellom avdelingene. For de yngste barna vil kontakten med de andre avdelingene komme gradvis i takt med trygghet og utvikling. Uteområdet vårt innbyr til lek og aktivitet, klatring i trær, sykling og ballspill. Vi har også frukt- og bærbusker og en liten kjøkkenhage hvor vi har poteter, gulrøtter og blomster. Almelias småbarnsavdeling ligger skjermet i egen etasje.Vi har kort vei til offentlig kommunikasjon.

Velkommen til SiO barnehage

SiO barnehage tar vare på barndommens magi. Barn lever i øyeblikket og må gis mulighet til å oppleve alle dager som meningsfulle og ubegrensede. Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og må få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi vil at alle barn skal oppleve at barnehagen vår er et godt og trygt sted å være, hvor alle føler seg sett og anerkjent for den de er, og kan være seg selv uansett kjønn og bakgrunn.

Kontaktinformasjon

Telefon

40200026

bettine.forsberg@sio.no

Avdelingene på SiO Barnehage Almelia

Maurtua

For barn fra 8 måneder til 2 år

46509389

Barkebillene

For barn fra 2 til 6 år

45260864

Kråkereiret

For barn fra 2 til 6 år

46504508

Vepsebolet

Vepsebolet for barn mellom 2-6år

46422629

Adresse

Jon P. Erliens vei 18, 0858 Oslo

Se i Google Maps

Kollektivtransport

Buss 25 til Blindern VGS, buss eller T-bane til Ullevål stadion.

Husk hovedopptaksfristen 1.mars

Ønsker du plass i barnehagen fra august 2024, må du huske å søke barnehage innen 1.mars. SiO Barnehage Almelia tar også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. 

Søk her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen