Bamsebo

Bamsebo ligger sentralt på Blindern Campus nær UiO. Vi bruker alle de spennende tilbudene som finnes i nærområdet vårt, som fakultetenes utstillinger, svømmehallen på Domus Athletica, og gymsalen på Blindern Athletica.

SiO Barnehage Bamsebo

Plasser

72

Avdelinger

5

Ansatte

19

Åpningstider

07.30-17.00

​​​Bamsebo ligger på Campus Blindern, og barnehagen ligger mellom nedre campus og NRK Marienlyst. Barnehagen består av Bamsebo 1, og Lille Bamsebo 2. Den sentrale plasseringen på Blindern gjør det enkelt å hente og bringe.Bamsebo og Lille Bamsebo samarbeider tett, og har fellessamlinger, turer og aktiviteter på tvers av husene. Samspillet er tilpasset barnas aldersgrupper.Uteområdet vårt strekker seg rundt hele barnehagen. Vi har lekestativer, husker, sandkasse, trapper og skråninger. I tillegg har vi rips- og solbærbusker, epletre og morelltre. Inne i barnehagen har vi ulike fellesrom med blant annet klatrevegg, musikkrom, bibliotek og et puterom.

Vi benytter oss av barnehagens nærmiljø til tur. Nærområdet består av blant annet Friggfeltet, krokodilleskogen, Leker'n og biblioteket på Majorstuen. Vi har kort reisevei til mange spennende steder, som fakultetenes utstillinger på Blindern Campus, svømmehallen på Domus Athletica eller gymsalen på Blindern Athletica. I tillegg har vi kort avstand til kollektivtrafikk som kan ta oss til andre spennende steder i Oslo by.

Velkommen til SiO barnehage

SiO barnehage tar vare på barndommens magi. Barn lever i øyeblikket og må gis mulighet til å oppleve alle dager som meningsfulle og ubegrensede. Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og må få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi vil at alle barn skal oppleve at barnehagen vår er et godt og trygt sted å være, hvor alle føler seg sett og anerkjent for den de er, og kan være seg selv uansett kjønn og bakgrunn.

Kontaktinformasjon

Telefon

40002672

siri.mordal@sio.no

Våre avdelinger

Avdeling 1

For barn fra 0 til 3 år

46743197

Avdeling 2

For barn fra 0 til 3 år

45515464

Avdeling 3

For barn fra 3 til 6 år

46544641

Avdeling 4

For barn fra 3 til 6 år

46743237

Avdeling 5

For barn fra 3 til 6 år

46744378

Adresse

Sem Sælands vei 4, 0371 Oslo

Se i Google Maps

Kollektivtransport

T-bane 4 og 5 til Blindern, trikk til Blindern

Husk hovedopptaksfristen 1.mars

Ønsker du plass i barnehagen fra august 2024, må du huske å søke barnehage innen 1.mars. Bamsebo tar også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. 

Søk her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen