Klossen

Klossen er en SiO-barnehage i hjertet av Kringsjå studentby, med umiddelbar nærhet til studentboliger og Nordmarka. Praktisk for foreldre og unike turmuligheter for små og store i barnehagen.

Nøkkelinformasjon

Plasser

54

Avdelinger

4

Ansatte

13

Åpningstider

07.30-17.00

I utkanten av studentbyen på Kringsjå ligger Klossen barnehage. Vi er en 4 avdelings barnehage med til sammen ca. 50 barn i aldersgruppen 0 til 6 år. Vi har to avdelinger for barn mellom 8 mnd og 3 år, som er Revehiet og Beverdammen. Vi har også to avdelinger for barna mellom 2 og 6 år, som er Fuglefjellet og Fiskedammen. Det er to andre SiO barnehager i studentbyen, SiO Barnehage Skogly og SiO Barnehage Frydenhaug. Alle tre barnehagene bruker nærmiljøet mye og har et godt samarbeid. Felles for barnehagene på Kringsjå er at nærmiljøet er en del av vår lekeplass. Kringsjå har naturen rett utenfor porten. Vi bruker turområdene aktivt og besøker gjerne hverandres lekeplass.

Vi på Klossen jobber etter verdiene respekt, toleranse og inkluderende samhold. Det er mange internasjonale studenter som velger å ta sin utdanning i Norge og her på Klossen har vi mange barn fra forskjellige land og ulike kulturer. Det flerkulturelle mangfoldet ser vi som en ressurs for barnehagen, og vi jobber for et inkluderende fellesskap hvor hvert enkelt individ er i fokus. Språklige, religiøse og kulturelle forskjeller er en naturlig del i hverdagen og alle skal få lov til å være stolt av seg selv, sin kultur og bakgrunn. Vi har også et stort mangfold blant våre ansatte, og vi er stolte av vårt fargerike fellesskap. 

Kontaktinformasjon

Telefon

95489601

annkristin.hovdhaugen@sio.no

Avdelinger i barnehagen

Fuglefjellet

For barn fra 2-6 år

46429417

Revehiet

For barn fra 8 måneder til 2 år

46545397

Beverdammen

For barn fra 8 måneder til 2 år

46540559

Fiskedammen

For barn fra 2-6 år

46741769

Adresse

Olav M. Troviks vei 32, 0864 Oslo

Se i Google Maps

Kollektivtransport

T-bane til Kringsjå eller Sognsvann

Husk hoveddopptaksfristen 1. mars.

Husk å søke barnehageplass til hovedopptaket for august, søknadsfristen er 1. mars. Klossen tar også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. Søk nå.

Søk her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen