Almelia

Almelia SiO Barnehage ligger sentralt på Sogn studenby. Vi har et stort og innbydende uteområde og erfarne og varme ansatte.

Nøkkelinformasjon

Plasser

54

Avdelinger

4

Ansatte

14

Åpningstider

07.30-17.00

I Almelia jobber vi mye med lek, relasjoner og natur, og ser på mangfold som en ressurs. Her skal barna møte en stabil bemanning med lang erfaring og kompetanse. Vi skal være omsorgsfulle og trygge ansatte som setter barnets beste i fokus. 

Fellesskap er viktig for oss, og vi har åpne dører mellom avdelingene. Almelias småbarnsavdeling ligger skjermet i egen etasje, og for de yngste barna vil kontakten med de andre avdelingene komme gradvis i takt med trygghet og utvikling. 

Uteområdet vårt innbyr til lek og aktivitet, klatring i trær, sykling og ballspill. Vi har også frukt- og bærbusker og en liten kjøkkenhage hvor vi har poteter, gulrøtter og blomster.

Vi har kort vei til offentlig kommunikasjon.

Velkommen til SiO barnehage

SiO barnehage tar vare på barndommens magi. Barn lever i øyeblikket og må gis mulighet til å oppleve alle dager som meningsfulle og ubegrensede. Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og må få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi vil at alle barn skal oppleve at barnehagen vår er et godt og trygt sted å være, hvor alle føler seg sett og anerkjent for den de er, og kan være seg selv uansett kjønn og bakgrunn.

Kontakt oss hvis du ønsker plass

For å få barnehageplass ved hovedopptaket må du søke innen 1. mars. Men i SiO Barnehage tar vi også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. Ta kontakt med styrer hvis du vil komme på besøk.

Søk her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen