Blindernveien

Velkommen til SiOs helt nye barnehage i Blindernveien. Vi er en liten barnehage med god plass til lek og læring. Hos oss ønsker vi at barn og foreldre kan møte romslige og varme ansatte som jobber for hvert enkelt barns beste. I barnehagen vår går det 39 barn fra 8 måneder til 6 år.

SiO Barnehage Blindernveien

Plasser

39

Avdelinger

4

Ansatte

13

Åpningstider

07.30-17.00

I Blindernveien barnehage er vi 13 engasjerte og aktive voksne som jobber med å gi barna en spennende og innholdsrik hverdag. Vi er en liten barnehage med 4 avdelinger, og alle avdelingene har et godt og nært samarbeid.

Vi har en flott uteplass, og synes det er viktig å ha et godt lekemiljø. Vi fokuserer på gjenbruk, og å se muligheter i det udefinerte. 

Velkommen til SiO barnehage

SiO barnehage tar vare på barndommens magi. Barn lever i øyeblikket og må gis mulighet til å oppleve alle dager som meningsfulle og ubegrensede. Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og må få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi vil at alle barn skal oppleve at barnehagen vår er et godt og trygt sted å være, hvor alle føler seg sett og anerkjent for den de er, og kan være seg selv uansett kjønn og bakgrunn.

Kontakt oss hvis du ønsker plass

For å få barnehageplass ved hovedopptaket må du søke innen 1. mars. Men i SiO Barnehage tar vi også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. Ta kontakt med styrer hvis du vil komme på besøk.

Søk her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen