Eilert Sundt

Barnehagen ligger sentralt inne på Blindern Campus. Vi har romslige lokaler og et stort og innbydende uteområde.

Nøkkelinformasjon

Plasser

76

Avdelinger

6

Ansatte

21

Åpningstider

07.30-17.00

Barnehagen ligger sentralt på Blindern og har seks avdelinger. Vi har god plass til de aller minste, og fire av avdelingene har barn i alderen fra 8 måneder til 3 år. De to andre avdelingene har barn fra 2,5 år til 6 år. Vi har plass til 72 barn.

I barnehagen vår har vi en fin lekeplass ute, og et stort hus med gode muligheter for både lek og læring inne. I tillegg har vi mange nære og gode turmål. Vi har kort vei til bane og buss som kan ta oss til andre spennende steder.

Vi har mange barnehagelærere, erfarne fagarbeidere og barnehageassistenter. I barnehagen holder vi mange felles arrangementer og fester, og vi feirer ofte høytider sammen. Vi har grupper på tvers av avdelingene. En av disse er førskole-gruppen, som jobber med å forberede barna til skolen.

Eilert Sundt er en av to barnehager i SiO som nå er pilot-barnehage i utvikling av gode lekemiljø i samarbeid med STYD kommunikasjon. Barnehagen er også praksisbarnehage for barnehagelærerutdanningen på OsloMet. 

Velkommen til SiO barnehage

SiO barnehage tar vare på barndommens magi. Barn lever i øyeblikket og må gis mulighet til å oppleve alle dager som meningsfulle og ubegrensede. Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og må få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi vil at alle barn skal oppleve at barnehagen vår er et godt og trygt sted å være, hvor alle føler seg sett og anerkjent for den de er, og kan være seg selv uansett kjønn og bakgrunn.

Kontakt oss hvis du ønsker plass

For å få barnehageplass ved hovedopptaket må du søke innen 1. mars. Men i SiO Barnehage tar vi også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. Ta kontakt med styrer hvis du vil komme på besøk.

 

 

Søk barnehage
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen