Frydenhaug

Barnehagen vår ligger ved siden av Kringsjå studentby. Vi er omgitt av natur på alle kanter, og er plassert skjermet og lunt rett ved et lite skogholt. Det er kort vei til T-banestasjonen på Kringsjå.

Nøkkelinformasjon

Plasser

63

Avdelinger

5

Ansatte

16

Åpningstider

07.30-17.00

Barnehagen vår Frydenhaug ligger på Kringsjå, rett ved T-banestasjonen. Vi har kort vei til både Sognsvann og Nordmarka. Vi har tre avdelinger med barn i alderen fra 8 måneder til 3 år, og to avdelinger med barn i alderen fra 3 til 6 år. 

På Frydenhaug har vi et stort og variert uteområde med bålplass, lavvo, trær, skråninger, busker og kratt. Naturen omgir oss på alle kanter. Dette gjør at barna hos oss får god mulighet til å utfolde seg fysisk. Barna får følge naturen igjennom årstidene, og de får plass til undring og utforskning. 

I vår barnehage har vi rom og tid til å leke, og vi tar vare på den spontane og egenmotiverte leken. Vi fokuserer på uteliv, barns medvirkning og selvstendighet. Satsningsområdene våre er bærekraft, lek og relasjoner.

Vi har en stabil ansattgruppe med høy faglig kompetanse, og det er utdannede pedagoger på alle avdelinger. Barnehagen er også praksisbarnehage for barnehagelærer- og lærerutdanningen på OsloMet. 

Velkommen til SiO barnehage

SiO barnehage tar vare på barndommens magi. Barn lever i øyeblikket og må gis mulighet til å oppleve alle dager som meningsfulle og ubegrensede. Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og må få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi vil at alle barn skal oppleve at barnehagen vår er et godt og trygt sted å være, hvor alle føler seg sett og anerkjent for den de er, og kan være seg selv uansett kjønn og bakgrunn.

Kontakt oss hvis du ønsker plass

For å få barnehageplass ved hovedopptaket må du søke innen 1. mars. Men i SiO Barnehage tar vi også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. Ta kontakt med styrer hvis du vil komme på besøk.

Søk her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen