Klossen

Klossen ligger midt i Kringsjå studentby. Barnehagen vår ligger ved siden av studentboliger, Songsvann og rett ved Nordmarka. Plasseringen vår er praktisk for foreldre, og gir unike turmuligheter for barna i barnehagen.

Nøkkelinformasjon

Plasser

54

Avdelinger

4

Ansatte

13

Åpningstider

07.30-17.00

Klossen barnehage ligger skjermet litt i utkanten av Kringsjå studentby. Vi har 4 avdelinger med 54 barn fra 0 til 6 år. Avdelingene Revehiet og Beverdammen er for barn mellom 8 måneder og 3 år. Avdelingene Fuglefjellet og Fiskedammen er for barna mellom 2 og 6 år.

Det er to andre SiO-barnehager i studentbyen, SiO Barnehage Skogly og SiO Barnehage Frydenhaug. Alle barnehagene bruker nærmiljøet mye og har et godt samarbeid. Felles for barnehagene på Kringsjå er at nærmiljøet er en del av vår lekeplass. Kringsjå har naturen rett utenfor porten. Vi bruker turområdene aktivt og besøker gjerne hverandres lekeplass.

Vi på Klossen jobber etter verdiene respekt, toleranse og inkluderende samhold. Det er mange internasjonale studenter som velger å ta utdanning i Norge, og her på Klossen har vi mange barn fra forskjellige land og ulike kulturer. Det flerkulturelle mangfoldet ser vi som en ressurs for barnehagen, og vi jobber for et inkluderende fellesskap hvor hvert enkelt individ er i fokus. Språklige, religiøse og kulturelle forskjeller er en naturlig del i hverdagen, og alle skal få lov til å være stolte av seg selv, sin kultur og bakgrunn. Vi har også et stort mangfold blant våre ansatte, og vi er stolte av vårt fargerike fellesskap. 

Velkommen til SiO barnehage

SiO barnehage tar vare på barndommens magi. Barn lever i øyeblikket og må gis mulighet til å oppleve alle dager som meningsfulle og ubegrensede. Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og må få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi vil at alle barn skal oppleve at barnehagen vår er et godt og trygt sted å være, hvor alle føler seg sett og anerkjent for den de er, og kan være seg selv uansett kjønn og bakgrunn.

Kontakt oss hvis du ønsker plass

For å få barnehageplass ved hovedopptaket må du søke innen 1. mars. Men i SiO Barnehage tar vi også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. Ta kontakt med styrer hvis du vil komme på besøk.

Søk her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen