Lille Bamsebo

Lille Bamsebo ligger sentralt på Blindern Campus, rett ved siden av Bamsebo. Vi har et stort uteområde med sklie, huske, sandkasse, lekebåt og en stor grønn hage, og benytter oss jevnlig av nærheten til universitetet og alle de spennende tilbudene som finnes der.

Nøkkelinformasjon

Plasser

20

Avdelinger

2

Ansatte

6

Åpningstider

07.30-17.00

​​​Lille Bamsebo ligger på Campus Blindern. Den sentrale plasseringen gjør det enkelt å hente og bringe. Barnehagen ligger mellom nedre campus og NRK Marienlyst, og består av Bamsebo 1, og Lille Bamsebo 2.

Lille Bamsebo og Bamsebo samarbeider tett, og har fellessamlinger, turer og aktiviteter på tvers av husene. Samspillet er tilpasset barnas aldersgrupper.

Lille Bamsebo har et stort uteområde med sklie, huske, sandkasse, lekebåt og en stor grønn hage. Rett utenfor gjerdet har vi en stor gresslette vi kan boltre oss på. 

Bamsebo har lekestativer, husker, sandkasse, trapper og skråninger, i tillegg til rips- og solbærbusker, epletre og morelltre.

Vi er opptatt av å inspirere til ulike typer lek, både ute og inne. Vi skal bidra til at alle barn kan oppleve glede, humor, spenning og engasjement gjennom lek - både alene og sammen med andre. Når leken er på det beste opphører tiden og barna går inn i kreative prosesser.

Når vi skal på tur benytter oss av barnehagens nærmiljø. Nærområdet består av blant annet Friggfeltet, krokodilleskogen, Leker'n og biblioteket på Majorstuen. Vi har kort reisevei til mange spennende steder, som fakultetenes utstillinger på Blindern Campus, svømmehallen på Domus Athletica eller gymsalen på Blindern Athletica. I tillegg har vi kort avstand til kollektivtrafikk som kan ta oss til andre spennende steder i Oslo by.

Velkommen til SiO barnehage

SiO barnehage tar vare på barndommens magi. Barn lever i øyeblikket og må gis mulighet til å oppleve alle dager som meningsfulle og ubegrensede. Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og må få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi vil at alle barn skal oppleve at barnehagen vår er et godt og trygt sted å være, hvor alle føler seg sett og anerkjent for den de er, og kan være seg selv uansett kjønn og bakgrunn.

Kontakt oss hvis du ønsker plass

For å få barnehageplass ved hovedopptaket må du søke innen 1. mars. Men i SiO Barnehage tar vi også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. Ta kontakt med styrer hvis du vil komme på besøk.

Søk her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen