Lille Bislett

Lille Bislett SiO Barnehage ligger sentralt til på campus OsloMet. Vi benytter oss ofte av byens tilbud med teater, museer og parker, men tar også turen opp i skogen med de eldre barna.

Nøkkelinformasjon

Plasser

59

Avdelinger

4

Ansatte

14

Åpningstider

07.30-1700

Vi er en barnehage med 4 avdelinger, og har barn fra 8 måneder til 6 år. Barnehagen ligger inne på området til OsloMet i første etasje i en boligblokk.

Vi har to avdelinger med barn fra 0 til 2 år, og 2 avdelinger med barn fra 3 til 6 år. Til sammen er vi omtrent 57 barn. Personalgruppen består av seks barnehagelærere, flere fagarbeidere, og barnehagemedarbeidere med stor kunnskap og erfaring.

I Lille Bislett barnehage er vi opptatt av at barna skal være trygge, og ha et godt psykososialt lekemiljø. Både barna og foreldre skal oppleve at barnehagen er et trygt og godt sted å være.

Barna fra Bislettbekken barnehage er sikret plass her hos oss i Lille Bislett når de vokser til, og barnehagene har et samarbeid hver vår for å gjøre overgangen til ny barnehage så smidig som mulig.

Vi har et godt samarbeid med OsloMet. Det betyr at vi får låne gymsal, får besøk av studenter, og blir invitert på teater og andre spennende aktiviteter der studentene ønsker publikum.

Velkommen til SiO barnehage

SiO barnehage tar vare på barndommens magi. Barn lever i øyeblikket og må gis mulighet til å oppleve alle dager som meningsfulle og ubegrensede. Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og må få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi vil at alle barn skal oppleve at barnehagen vår er et godt og trygt sted å være, hvor alle føler seg sett og anerkjent for den de er, og kan være seg selv uansett kjønn og bakgrunn.

Åpen dag

For å få barnehageplass ved hovedopptaket må du søke innen 1. mars. Men i SiO Barnehage tar vi også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. Ta kontakt med styrer hvis du vil komme på besøk.

Søk her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen