Skogly

Skogly SIO Barnehage ligger sentralt midt i Kringsjå studentby. Vi er en mangfoldig barnehage som jobber for at alle skal få være stolte av seg selv, sin kultur og bakgrunn. Vi har Songsvann, Nordmarka og fantastiske turmuligheter som nærmeste nabo.

Nøkkelinformasjon

Plasser

51

Avdelinger

4

Ansatte

15

Åpningstider

07.30-17.00

Skogly er en livlig og fargerik barnehage med et bredt mangfold av nasjonaliteter og språk. Vi ser det flerkulturelle mangfoldet som en ressurs for barnehagen, og vi jobber for et inkluderende fellesskap. Språklige, religiøse og kulturelle forskjeller er en naturlig del i hverdagen vår, og hos oss får hvert enkelt barn plass til å være i fokus, og rom for å være seg selv. Samtidig skal vi vise respekt for andres kulturelle, religiøse, etniske og personlige forskjeller.

Viktige verdier for oss er; toleranse, respekt og forståelse. Vi jobber for at barna skal utvikle en positiv nysgjerrighet overfor mangfoldet, og at de blir godt forberedt til det internasjonale samfunnet.

Barnehagen har omtrent 50 barn i aldersgruppen 8 måneder til 6 år. De to avdelingene i første etasje, Månen og Polaris, er for barn mellom 8 måneder og 3 år. De to avdelingene i andre etasje, Sirius og Føniks, er for barn mellom 2 og 6 år.

Vi er glade i å være ute, og med fantastisk natur i nærområdet ser vi naturen som en stor lekeplass. 

Velkommen til SiO barnehage

SiO barnehage tar vare på barndommens magi. Barn lever i øyeblikket og må gis mulighet til å oppleve alle dager som meningsfulle og ubegrensede. Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og må få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi vil at alle barn skal oppleve at barnehagen vår er et godt og trygt sted å være, hvor alle føler seg sett og anerkjent for den de er, og kan være seg selv uansett kjønn og bakgrunn.

Kontakt oss hvis du ønsker plass

For å få barnehageplass ved hovedopptaket må du søke innen 1. mars. Men i SiO Barnehage tar vi også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. Ta kontakt med styrer hvis du vil komme på besøk.

Søk her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen