Studentenes Småbarnsstue

Studentenes Småbarnsstue er en oase av en barnehage godt skjermet bak Nasjonalbiblioteket på Solli Plass. Barna hos oss skal oppleve glede, humor, spenning og engasjement gjennom lek - både alene og sammen med andre. Sentral plassering og kort vei til offentlig transport.

Nøkkelinformasjon

Plasser

24

Avdelinger

2

Ansatte

7

Åpningstider

07.30-17.00

Leken er barnas naturlige virksomhet. Den er magisk, et sted hvor barn fantaserer og undrer seg. Gjennom leken gjør barna erfaringer og bearbeider opplevelser. Den er med på å forme barna sin oppfatning av omverdenen, deres selvbilde og skaperevne. Leken har mange uttrykksformer og kan føre til forståelse og vennskap på tvers av alder, språk og kulturelle forskjeller. Viktige egenskaper som omsorg, empati, åpenhet og selvfølelse utvikles særlig gjennom samspill med andre. Barnehagen vår skal inspirere til og gi rom for ulike typer lek både ute og inne.

Vi er også glade i å være ute. Vi har en fantastisk uteplass med naturtomt og trær på alle kanter. Barnehagen ligger i en stor hage med gamle kastanjetrær, og uteplassen byr på allsidige aktivitetsmuligheter sommer som vinter. Nærmiljøet vårt byr på flere spennende turmål, og vi har kort vei til all offentlig transport.

I barnehagen har vi til sammen 22 barn og 6 ansatte. Vi har pedagoger og erfarne assistenter på begge avdelingene, og et tett og godt samarbeid med foreldrene.

Velkommen til SiO barnehage

SiO barnehage tar vare på barndommens magi. Barn lever i øyeblikket og må gis mulighet til å oppleve alle dager som meningsfulle og ubegrensede. Hos oss står leken og barnas undring i fokus. Barn kan oppleve små øyeblikk som magiske, og må få mulighet til å være spontane og impulsive. Vi vil at alle barn skal oppleve at barnehagen vår er et godt og trygt sted å være, hvor alle føler seg sett og anerkjent for den de er, og kan være seg selv uansett kjønn og bakgrunn.

Kontakt oss hvis du ønsker plass

For å få barnehageplass ved hovedopptaket må du søke innen 1. mars. Men i SiO Barnehage tar vi også inn barn i løpende opptak når det blir ledige plasser. Ta kontakt med styrer hvis du vil komme på besøk.

Søk barnehage
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen