Foreninger

Visste du at det finnes over 450 studentforeninger i Oslo? Vi jobber for et bedre studentliv i Oslo og holder kurs, planlegger arrangementer og gir råd når du lurer på noe, enten det er stort eller smått.

Bli med på Foreningsdagen!

Klar til å utforske hva studietiden kan by på utenfor forelesning og lesesal? Endelig er det på tide med Foreningsdagene igjen! Fra idrett og kultur til samfunnsengasjement - her er sjansen til å finne din greie.

 

Sjekk ut foreningsdagene

Bli med på kurs

SiO Foreninger har en rekke gratis kurs for deg som er foreningsaktiv.Kursene våre kan gjøre den hverdagslige driften av foreningen litt enklere. Her får du praktisk trening og gode tips, enten du er interessert i ledelseskurs, markedsføring eller økonomi.

Sjekk ut kursene

Finn din forening

Visste du at det finnes over 450 studentdrevne foreninger i Oslo?Å engasjere seg i en forening kan gjøre studietiden enda bedre enn du hadde forutsett, og kan gi deg flere venner, et større nettverk og uvurderlig erfaring du kan ta med deg videre inn i livet etter studiene.

Sjekk ut foreningene

Ønsker du å starte en ny forening?

Om du ikke finner en forening som passer for deg, kan du starte en selv. Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg i gang.

Start en forening

Vinn 3000 kroner til foreningen din

Post et bilde av foreningen din på Instagram, bruk taggen #minforening og bli med i trekningen av 3000 kroner til sosiale arrangementer.

#minforening
Gi studentene en tryggere semesterstart

Målet er å bidra til at studiestart blir en fin opplevelse for studentene, med en varm velkomst og trygge og gode rammer. Fadderukene får tidvis kritikk for alkoholbruk i sosiale sammenhenger. Gjennom faddervaktordningen ønsker vi å bidra til at nye studenter får en god opplevelse denne helgen.

Les mer om Faddervakt

Her finner du SiO Foreninger

SiO Foreninger har kontor i Kristian Ottosens Hus på Blindern.

Vi har åpent fra kl. 09.00 - 15.00

Du kan også finne oss i P52 på OsloMet hver tirsdag, onsdag og torsdag fra 12 - 15

Finn oss her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen