Vulkan studenthus

Brenneriveien 11 har en unik beliggenhet ved Akerselva og er et område godt egnet for studentboliger. Her bygger SiO 223 nye studentboliger tett på park- og byliv.

Eiendommen ligger nær flere SiO-tilknyttede læresteder som Arkitektur- og designhøgskolen, Høyskolen Kristiania og Kunsthøgskolen, i tillegg til Athletica Vulkan. 

Bygget blir ca. 9 150 kvadratmeter fordelt på fire til seks etasjer med studentboliger fra andre etasje og oppover. Vi bygger 223 hybelenheter i ny bebyggelse med næring i første etasje. 

Bygget får 195 ett-roms leiligheter og 14 to-roms leiligheter, i tillegg til næringsarealer. Alle leilighetene får egne kjøkken, bad og boder. Det blir til sammen 3 takterrasser på bygget hvor studentene kan samles og nyte ettermiddagssolen samt en hyggelig bakgård mot Akerselva, som er tilgjengelig for alle. 

Brenneriveien 11 er den første utslippsfrie byggeplassen for studentboliger i Oslo. Prosjektet mottar støtte fra Enova på 3,2 millioner kroner. Det er bygg- og anleggsselskapet NCC som bistår SiO i byggingen av Brenneriveien 11. 

SiOs ambisjon er å skape et høykvalitets studentboligprosjekt tett på attraktive parkrom og urbane områder langs Akerselva. 

Planlagt innflytting er september 2024. Du kan følge saken på Plan- og byggningsetaten sine nettsider.For spørsmål, ta kontakt med kommunikasjonsavdelingen i SiO.

Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen