Athletica Kringsjå

Athletica Kringsjå er et mindre treningssenter midt på Kringsjå Studentby med egen utegym og treningspark. Her kan du også leie friluftsutstyr for en rimelig penge.

Foto av treningsutstyr med vekter og tredemøller for SiO Athletica senter Kringsjå.

På SiO Athletica Kringsjå finner du

Bemannet resepsjon
Garderobefasiliteter
Frivektsområde
Magasinapparater
Styrkeapparater
Funksjonell sone
Utegym
TRX-område
Cardiosone
Tøyeområde
Friluftsutstyr for leie

Utegym, aktiviteter og friluftsliv Athletica Kringsjå har stort utvalg av apparater og utstyr for både styrke og kondisjon. I sommerhalvåret er det mulig å trene utendørs i vår utegym. Vi setter opp glassdørene til utegymmet på forespørsel eller når været tillater det. Rett ved treningssenteret er det også en utendørs treningspark med apparater.På Athletica Kringsjå kan du delta på gruppetimer, eller bli med på noen av aktivitetene vi arrangerer utendørs. Dette er senteret for deg som liker friluftsliv. Bli med på gåturer i nærområdet, delta på langrennskurs om vinteren eller lei friluftsutstyr som ski, SUP, telt, sekker og annet praktisk utstyr for en aktiv livsstil i skog og mark. Her kan du lese mer om utleie av friluftsutstyr på Athletica Kringsjå.Andre fasiliteterSenteret har dame- og herregarderober med dusj.BeliggenhetSenteret ligger midt i studentbyen på Kringsjå, rett ved SiOs spisested Union 864 og Kiwi. Treningssenteret har resepsjon som er bemannet i hele åpningstiden.Velkommen til trening hos oss! 

Foto av tre mennesker som går i en skog med sekk på ryggen.

Åpningstider

Hos Athletica Kringsjå kan du leie friluftsutstyr

Vi leier ut alt fra telt, liggeunderlag og hengekøye, til SUP-brett og langrennsski i sesong. For en liten sum kan du ta del i friluftslivets gleder uten og måtte investere i masse dyrt friluftsutstyr.

Les om friluftstilbudet

Kontaktinformasjon

Telefon

22596950

Adresse

Olav M. Troviksvei 72, 0864 Oslo

Se i Google Maps

Kollektivtransport

Du kommer deg til SiO Athletica Kringsjå med kollektivt. Ta T-bane 5 til Kringsjå eller 25-bussen til Kongleveien. Dersom du kommer med bil er det flere parkeringsmuligheter på studentbyen, mot avgift.

Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen