SiO Karriere

Karrieren din er allerede i gang! Vi støtter deg i å utforske hvilke muligheter du har med utdanningen din, dine interesser og ønskene du har for fremtiden. Sammen bygger vi din karriere!

Hva kan du bruke karrieretjenestene til?

Karrieretjenestene kan hjelpe deg med å skrive en god CV og søknad, trene deg på intervjusituasjonen, hjelpe deg med veivalg og planlegging, og sette deg i kontakt med potensielle arbeidsgivere.Karrieretjenestene holder ofte gratis kurs og webinarer som kan gi deg gode tips på veien.

Les mer om tilbudene

Slik får du deltidsjobb

Som student kan det være lurt å skaffe seg en deltidsjobb. Ikke bare gir det deg litt mer å rutte med, men du får verdifull erfaring som kan hjelpe deg både i studiene og når du skal ut i arbeidslivet etterpå.Her får du gode tips til hvordan skaffe seg jobb ved siden av studiene.

Sjekk ut tipsene

Bli med i en forening

Å være medlem eller engasjere seg i styret i en studentforening kan gi verdifull erfaring på CV´n. For å ikke snakke om en morsommere studietid!.

Finn din forening

Fra studier til jobb

Når bør man egetlig begynne å tenke på karriere og på overgangen fra studier til jobb? Svaret er at du bør begynne mye tidligere enn du kanskje hadde tenkt.

Få gode karrieretips

Finn dine karrieretjenester

Flere av studiestedene i Oslo har egne karrieretjenester både for deg som er student og nyutdannet.

Finn dine karrieretjenester
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen