Trening

SiO Athletica har Oslos bredeste treningstilbud med blant annet svømming og gruppetrening inkludert i medlemskapet. Visste du at vi er en treningskjede for alle? Som student har du en ekstra god pris hos oss.

Bytt til SiO Athletica

Alt føles lettere når man betaler mindre. Også det å komme seg på trening. Hos oss har du seks sentre tilgjengelig, med 300 gruppetimer i uken. Liker du yoga, sykling, dans eller kampsport? Eller kanskje du vil svømme eller trene styrke? Du finner garantert noe du liker hos oss, og ja -  alt er inkludert i medlemskapet.Vi har ikke lokketilbud, bare billig trening året rundt.

Bli medlem i dag

15% rabatt på alle PT-pakker

Vi forlenger PT-tilbudet ut januar!Vi har svært gunstige studentpriser hele året, men fra 15. januar til og med 31. januar har vi 15% rabatt på alle PT-pakker. Du kan kjøpe pakkene i resepsjonene, eller på nettsidene våre når du har logget inn. 

Jeg vil lese mer om PT-tilbudet

Godt nytt år!

Er 2024 året for å lære seg noe nytt, fordype seg i noe du liker eller rett og slett gå litt utenfor komfortsonen?Kursoppstart for de fleste kursene våre er denne uken, i uke 4. Vi har kurs i alt fra svømming til kampsport og yoga, bare for å nevne noe.

Les mer om våre kurs

Gruppetimer for enhver smak

Hos SiO Athletica har vi et bredt tilbud med opptil 300 gruppetimer hver uke og alle gruppetimer er inkludert i medlemskapet. Finn din favorittime! 

Se alle våre gruppetimer

Få raskt gode resultater med personlig trener 

SiO Athletica har et stort PT-team med personlige trenere, kostholdsveiledere, svømmetrenere og massører. Kjøper du PT-pakke hos oss kan du fritt bruke timene blant disse. En skikkelig bra avtale som kjapt hjelper deg å komme i form. 

Bli kjent med vårt PT-team
Hvorfor trene hos SiO Athletica?

Vi har mange gode grunner til hvorfor du skal trene hos oss.Her kan du lese mer om vårt tilbud. 

Sjekk alle fordeler
Lei squash- og tennisbane hos oss

Hos SiO Athletica kan du leie både tennisbane, squashbane og flerbrukshall for en liten sum. 

Se alle våre haller og baner
Se alle våre treningssentre

Vi har seks treningssentre sentralt i Oslo nær de største campusene. Våre sentre ligger ved Forskningsparken/Ullevål, Blindern, Kringsjå, Nydalen, Vulkan og i sentrum ved Holbergs plass. 

Finn ditt treningssenter
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen