Athletica Centrum

Athletica Centrum er et stort treningssenter på tre etasjer som ligger midt i sentrum mellom OsloMET og slottet. Her har vi flust av gruppetimer for enhver smak.

På SiO Athletica Centrum finner du

Bemannet resepsjon
Cardiosone
Frivektsområde
Funksjonell sone
Gruppetimesal
Yogasal
Magasinapparater
Styrkeapparater
Turf
PT-sone
Løpesal
Shop utvalg
Garderobefasiliteter
Badstuer
Handikaptoalett med dusj
Assault bikes
Trappemaskin
Sykkelsal med wattmåling
Massasjerom
Enkeltpersonsgarderobe med dusj
Løfteplattform
HC heis

Bredt treningstilbud med stort utvalg gruppetimerPå Athletica Centrum har vi et stort og variert treningstilbud. Her kan du gå på gruppetimer, gjøre egentrening, slappe av i badstuen, eller benytte deg av vårt PT- og massasjetilbud.Athletica Centrum har et stort studioområde, og fire gruppetreningssaler som er åpen for egentrening når det ikke er timer der. Senteret har spesialisert seg på å ha et stort tilbud av forskjellige gruppetimer. Vi har en egen yogasal og sykkelsal med watt-sykler fra Stages Flight.Andre fasiliteterSenteret har dame- og herregarderober med dusj og badstuer. Vi har enkeltpersonsgarderobe og handicapgarderobe med dusj og låsbart skap, samt behandlings- og massasjerom.Det går heis til alle våre etasjer, henvend deg i resepsjonen for tilgang.BeliggenhetAthletica Centrum ligger i sentrum mellom OsloMET og slottet. Hovedinngangen er fra Holbergsgate 21. Resepsjonen ligger i første etasje ved inngangen og er alltid bemannet i våre åpningstider.Velkommen til trening hos oss! 

Foto av en mann som får hjelp av en ansatt  i resepsjonen til SiO Athletica Centrum.

Åpningstider

Kontaktinformasjon

Telefon

22596950

Adresse

Holbergs gate 21, 0166 Oslo.

Se i Google Maps

Kollektivtransport

Du kommer deg til SiO Athletica Centrum enkelt med kollektivtransport. Du kan ta alle T-banens linjer til Nationaltheatret, Trikk 17, 18 og 19 til Holbergs plass eller buss 33, 37, 150, 160 eller 250 til St. Olavs plass. Athletica Centrum har ikke egen kundeparkering for bil, men sykkelparkering rett ved siden av inngangsdøren.

Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen