SiOs studentfordeler

Det kan være en kunst å få pengene til å strekke til i studietiden. Derfor har vi noen ekstra gode tilbud deg som er student i Oslo.

Studentfordeler

Når du har betalt semesteravgift til lærestedet ditt har du tilgang til alle SiOs tjenester.Som student kan du blant annet benytte deg av et bredt helsetilbud, få tilgang til gratis kurs og arrangementer, trene på byens beste treningssentre til en rimelig penge, og søke på en av våre 10 000 studentboliger. 

Registrer deg hos SiO

Studentpris på helsetjenester

SiO Helse har studentvennlige priser på alle tjenester. I tillegg kan du søke om refusjon for enkelte helserelaterte utgifter hvis du har fastlege i SiO, på over 450 kr per år.SiO Helse har fastleger, tannleger, psykologer, rådgivere og helsesykepleiere, og et stort tilbud av gratis kurs og veiledningsprogrammer.

Se alle helsetjenester
Psykisk helse og veiledning

Studietiden kan være tøff for mange, med alle opp- og nedturer. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for alle studenter å få hjelp, uansett om du har store eller små problemer. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre.

Få hjelp med psykisk helse

Gode priser på trening

Med medlemsskap hos SiO Athletica har du tilgang på seks treningssentre med 300 gruppetimer i uken, svømmehall og klatrevegg.Våre sentre ligger nært de største campusene, med kort vei fra lesesal til treningssal. Hos oss kan du også kjøpe PT-timer, delta på kurs og leie squash- og tennisbane.

Bli medlem i SiO Athletica

SiO Foreninger - en viktig sosial møteplass

Visste du at Oslo har over 400 studentforeninger? Bli med i en av dem eller start din egen forening. Det gjør studietiden mye morsommere, og du får verdifull erfaring med deg videre.SiO Foreninger bistår foreningene og arrangerer gratis kurs og utvikling. Det finnes også egne Velkommen-foreninger som tar ekstra godt i mot deg som er ny.

Sjekk ut SiO Foreninger

Søk blant våre 10 000 studentboliger

Med studentbolig i SiO kan du bo sammen med andre studenter i nærheten av studiestedet. Vi har egne boliger for familier og par, studentvennlige priser og det er enkelt å bytte bolig.

Finn studentbolig

Over 30 spisesteder med studentvennlige priser

Er du vegetarianer eller veganer - eller elsker du store saftige biffer? Vi har mange ulike spisesteder og spesialkonsepter som serverer all slags mat.Vi har spisesteder og kaffebarer på studiesteder og studentbyer, klippekort på dagens varme retter og kaffe, hjemmelaget mat av gode råvarer og take away på alle spisesteder.

Finn et spisested i nærheten

Hold deg oppdatert på hva som skjer i Oslo

I vår eventkalender finner du oversikt over studenteventer og aktiviteter fra SiO og Oslos over 400 studentforeninger.

Sjekk ut eventkalenderen
Karrieresenter

Trenger du en samtale om karriererelatert temaer, hva du kan bruke utdanningen din til og hvilke jobber som kan være relevante for deg?

Finn ditt karrieresenter
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen